Concert solidari de música clàssica


concierto
Duración 90 min.
Todos los Públicos
Concert solidari de música clàssica, a benefici de Càritas Menorca.
(Des de 25€, 50€ i 100€. Les entrades a 100€ només podran adquirir-se a la taquilla del Teatre Principal de Maó o reservar-les a: taquilla@teatremao.com ou reservas@hotelcanalberti.com)
(Desde 25€, 50€ y 100€. Las entradas a 100 € sólo podrán adquirirse en la taquilla del Teatro Principal o reservar en: taquilla@teatremao.com o reservas@hotelcanalberti.com)
(À partir de 25 €, 50€ et 100€. Les billets à 100 € peuvent être achetés soit à la billetterie du Teatro Principal ou en écrivant à: taquilla@teatremao.com ou reservas@hotelcanalberti.com)
(From €25, €50 and €100. Tickets for €100 can be purchased either at the Teatro Principal box office or by writing to: taquilla@teatremao.com or reservas@hotelcanalberti.com)

Concert solidari de música clàssica

Amb l'objectiu de perpetuar la tradició artística de Can Albertí i sumar-se a la promoció dels encants de Menorca que realitza la Fundació Foment del Turisme de Menorca, els seus propietaris, juntament amb l'Ateneu de Maó i Càritas Menorca, reuneixen a músics europeus, sota la direcció musical i artística de Pejman Memarzadeh, reconegut director d'orquestra i violoncel.lista.